Ons team

Ik ben Sjifra Schenning. Jarenlang heb ik met veel plezier gewerkt als verloskundige maar in combinatie met mijn gezin werd dit lastig. Zo ben ik terecht gekomen in het circuit van medische- en pretecho’s wat ik inmiddels alweer enkele jaren doe. Het maken van pretecho’s heeft een fijne ambiance; samen met jullie naar jullie ongeboren kindje kijken vind ik zeer speciaal. Ik zie ernaar uit om jullie een mooie ervaring mee te geven bij FocusFun. Tot ziens!

Sjifra Schenning
Echoscopiste

Mijn naam is Corine van der Plas. Samen met mijn drie kinderen woon ik in Capelle a/d IJssel. Ik werk als medisch echoscopiste in Rotterdam én bij echocentrum Focus in Breda. Mijn vak oefen ik al ruim 8 jaar met veel plezier uit. In het verleden heb ik pretecho’s gemaakt bij een echocentrum in Rotterdam en vanaf 1 juni 2020 ben ik de nieuwe collega bij FocusFun. Echt super leuk om samen met jullie naar jullie kindje te kijken. Tot ziens!

Corine van der Plas
Echoscopiste

Na ruim 10 jaar werkzaam te zijn geweest in mijn eigen verloskundigenpraktijk, heb ik in 2016 het roer drastisch omgegooid en mijn volledig toegelegd op de echoscopie.
Ik ben momenteel 3 dagen per week werkzaam in de regio Rotterdam en werk daarnaast een halve dag bij Echocentrum Focus. Op maandagavond vind je mij bij FocusFun. Ik vind het iedere echo opnieuw een feestje om samen met jullie te zien hoe je kindje groeit en zich ontwikkeld en kijk er dan ook naar uit om jullie te mogen ontmoeten!

Jeannine van Rikxoort
Echoscopiste

Mijn naam is Saskia Roele. Ik ben getrouwd en heb 3, inmiddels volwassen, kinderen . Ik werk bij Echocentrum Focus, waar ik medische echo’s maak en bij FocusFun, waar ik pretecho’s maak. Dat vind ik een hele leuke combinatie! Als verloskundige heb ik jaren lang in een Bredase praktijk én in het ziekenhuis gewerkt.  Het maakt me blij als ik jullie kindje tijdens de echo mooi in beeld kan brengen waardoor jullie al een beetje een idee krijgen hoe het eruit zal gaan zien.
Graag tot ziens bij FocusFun!

Saskia Roele
Echoscopiste

Ik ben Isa Botermans en ik woon samen met mijn vriend in Terheijden. Het is elke keer weer bijzonder om ouders via de echo kennis te zien maken met hun kind en hier een onvergetelijke ervaring van te maken. Naast echoscopiste bij FocusFun ben ik ook werkzaam als verloskundige bij een praktijk in de omgeving. Een erg leuke combinatie wat elkaar goed aanvult. Ik hoop jullie snel te mogen ontmoeten voor een pretecho bij FocusFun. Tot ziens!

Isa Botermans
Echoscopiste

Mijn naam is Renee Christiaansen. Sinds 2014 ben ik werkzaam bij Echocentrum Focus als management assisitente. Sinds januari 2017 ben ik, buiten management assistente, coördinator voor FocusFun. Het geeft mij een fantastisch en fijn gevoel als ik mensen bij FocusFun de deur uit zie gaan met een glimlach en een waardevolle herinnering in de vorm van foto’s en/of filmpjes van hun nog ongeboren kindje. Mijn motto: verzamel momenten en bouw herinneringen…je kunt alleen tijd verspillen als je vergeet ervan te genieten.

Renee Christiaansen
Coördinator